Description

Restoran Bisera
Новореновираниот Restoran Bisera претставува нов модерен ресторан со сплет од декорација, ентериер и професионално осветлување, со капацитет кој овозможува прослава од 350 гости и сопствен паркинг.
Салата за свечености е предвидена за летни и зимски свадби, а Распоредот на масите се прави според замислата на клиентите, а тимот задолжен за организирање на настанот обезбедува соодветно украсување и осветлување според желба на гостите, со што целиот настан, особено ако е во вечерните часови, изгледа совршено свечено и романтично.
Независно дали станува збор за свадба, деловна или приватна прослава, Ве покануваме да нè контактирате, да се запознаете со просторот и со нашиот тим, а со тоа и заеднички да креираме понуда по Ваша желба.

Ве очекуваме !

Open
Open 24h today
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • February 24, 2020 4:57 pm local time

Follow us
mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »