Petar Grašo во Скопје // 13 и 14 декември

  Description

  ДВА ЕКСКЛУЗИВНИ КОНЦЕРТА НА ПЕТАР ГРАШО ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА!

  Почитувани пријатели,
  Задоволство ни е да ве информираме дека најголемата актуелна хрватска пејачка ѕвезда, Петар Грашо, после навистина долго време ќе има свој солистички концерт и во Скопје.

  Иако насекаде во регионот Петар Грашо настапува во најголемите постоечки сали, ние сепак се одлучивме да направиме два ексклузивни и интимни концерти, во најубавиот простор во Скопје, Македонската Филхармонија.

  Концертите ќе се одржат на 13-ти и 14-ти декември со почеток во 20 часот, а влезниците ќе бидат пуштени во продажба од понеделник, 7-ми октомври во 09 часот наутро по цена од 1.500 денари, како и лимитиран број на ВИП влезници по цена од 2.000 денари.

  Ова е навистина уникатна можност, човекот кој ги има испеано хитовите „Ako te pitaju“, „Moje zlato“, „Utorak“, „Ko nam brani“ и уште многу други, и во моментов претставува хрватска институција, да го видите во интимен амбиент во Скопје.

  Авалон Продукција

  Event starts in
  • 00

   Days
  • 00

   Hours
  • 00

   Minutes
  Location Block
  Categories
  Contact Form

  mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »