Description

Хотел ресторан Александар Парк е регионален центар за гостопримство со највисоко ниво на услуга, врвна понуда на забава и гастрономски специјалитети. Лоциран во центарот на Виница, опколен со Градскиот Парк е препознатливо обележје на градот Виница.

Во состав на угостителскиот комплекс ХОТЕЛ РЕСТОРАН АЛЕКСАНДАР ПАРК има 3 економски единици:

1. Хотел Ресторан Александар Парк– ресторан со голема тераса наменет за секојдневни гости од деловен и приватен карактер, како и можност за организација на поголеми веселби како свадби, матурски, крштевки и други свечености. Капацитет 450 гости. Во состав на Хотел Ресторан Александар Парк има и 6 соби ексклузивно опремени наменети за домашни и странски гости.
2. Парк Кафе – ексклузивен кафе бар за дневно и вечерно излегување.

3. Парк Ноќен Клуб – луксузно опремен ноќен клуб за вечерно излегување и забава погоден и за организирање на корпоративни и приватни коктели и забави.

Open
Open 24h today
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • February 24, 2020 5:48 pm local time

Categories
Contact business

Follow us
mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »