Description

Хотел "Молика" претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се одмори од секојдневието и да ужива во беспрекорната услуга на персоналот. Хотелот работи со "полна пареа" преку цела година и за него не важат "класичните" сезони.
Полн опис на субјектот:Хотелот  Молика претставува уникатна и  живописна природна околина на Пелистер кој ги овозможува нај атрактивните и авантуристичките  доживувања за пешачење и планинарење.

Open
Open 24h today
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • February 24, 2020 6:01 pm local time

Categories
Contact business

Follow us
mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »