Description

Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се наоѓа 20км североисточно од Охрид на 1100м надморска височина. Пред се, при изградба на куќите се запазени автентичност на на градбата за ова поднебје (камен цигла и дрво), и е единствен ресторан во Куратица изграден според сите стандарди и „HACCP”. Со простор од 130м2 и капацитет од 100 седишта вградена изолација подно греење, погоден за секаков вид прослави, семинари, свадби, крштевки, родендени, деловни состаноци, приватни забави и останати дружења.

Not Available
Today's work schedule is not available
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • April 7, 2020 11:18 pm local time

Follow us
mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »