Description

Хотелот Мизо располага со 36 соби во кои гостите имаат на располагање сопствени тераси, WI–FI, кабловска телевизија, опремени се со клима уреди, мини барови и сопствени купатила.

Во состав на Хотел Мизо 1 има ресторан за индивидуални гости, ресторан за свадби и други свечености со можност за пренамена за одржување на средби, конференции, состаноци, семинари... Ресторанот има капацитет за 550 гости. На самиот брег на езерото има летна тераса која нуди разни видови пијалаци и вкусна храна.

Not Available
Today's work schedule is not available
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  N/A

 • Wednesday

  N/A

 • Thursday

  N/A

 • Friday

  N/A

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • January 21, 2021 5:23 am local time

Follow us
mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »