Музичката турнеја на Данијела Мартиновиќ „НЕОПИСЛИВО“

  Description

  Почитувани Пријатели,

  Ни претставува огромно задоволство да Ви најавиме два концерти на Данијела Мартинови по повод Денот на љубовта и виното во салата на Македонскиот Народен Театар.

  Музичката турнеја на Данијела Мартиновиќ „НЕОПИСЛИВО“ е нов концепт кој ги поврзува музиката, поезијата и размената на силна енергија. После успешните концерти во Задар, Пула и Загреб, Данијела реши да ја изненади и македонската публика.

  Билетите се достапни на билетарницата на МНТ како и онлајн на: https://mnt.mk/online/index.php?id=421 , по цена од:
  Партер - 1200 денари,
  Галерија 1 - 1.000 денари и
  Галерија 2 - 800 денари.

  ВАЖНО: Бројот на седишта во Салата на МНТ е ограничен, а со оглед на тоа дека концертите на Данијела Мартиновиќ секогаш се распродаваат за брзо време, Ве советуваме да си набавите влезници навреме.

  По распродавањето на првиот концерт во петок на 14-ти февруари, закажан е и втор термин на 15-ти февруари со почеток во 20:00 часот.

  Концетот ќе биде искуство за публиката која низ двочасовната програма навистина ќе ја доживее Данијела и нејзината музика на еден нов, различен начин. „Неописливо“ како концепт кој ја поврзува музиката, поезијата и размената на силна енергија зачинето со Денот на виното и љубовта и магичната атмосфера на Македонскиот Народен Театар гарантираат еден неповторлив спектакл.

  Location Block
  mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up
   Translate »